Toimitusehdot

Yleistä

Näitä toimitusehtoja sovelletaan Studio Laura Sylvian (Y-tunnus: 2957299-3) ja Asiakkaan välillä, kun Asiakas ostaa tuotteita Studio Laura Sylvian verkkokaupasta tai kun Asiakas tilaa tuotteita muilla tavoin suoraan yritykseltä Studio Laura Sylvia. Tilatessaan tuotteita Asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Studio Laura Sylvia pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilmoittamalla muutoksesta sivuillaan laurasylvia.fi. Asiakas hyväksyy kulloinkin voimassa olevat ehdot tilatessaan tuotteita.

Tilausten tekeminen ja asiakastiedot

Asiakkaan tulee olla täysi-ikäinen tilatakseen tuotteita verkkokaupassa. Asiakkaalla tulee olla toimiva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja toimitusosoite ja Asiakkaan tulee antaa kaikki verkkokaupan tilauslomakkeella pyydetyt tiedot. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. 

Kaikki tilauslomakkeella kerätyt tiedot ovat tarpeellisia tilauksen toimittamiseksi. Henkilötietojen käsittelystä löytyy lisätietoja Studio Laura Sylvian Tietosuojaselosteessa.

Hinnat

Verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron ja ovat voimassa toistaiseksi. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Mikäli verkkokaupan hintatiedoissa on selkeä virhe ja esitetty hinta poikkeaa merkittävästi tuotteen todellisesta hinnasta, kyseinen hinta ei sido Studio Laura Sylviaa, vaan tällaisessa tapauksessa Studio Laura Sylvia varaa oikeuden hinnan oikaisuun.

Maksaminen

Asiakas voi maksaa verkkokaupassa tekemänsä tilauksen verkkokaupassa tarjolla olevilla maksuvaihtoehdoilla. Holvi verkkokaupassa maksuvaihtoehtoina ovat luottokortit Visa ja Mastercard sekä kotimaiset pankkipainikkeet. Tilaukset veloitetaan ostohetkellä ja Holvi verkkokauppa lähettää tilausvahvistuksen Asiakkaalle sähköpostilla heti tilauksen jälkeen. Mikäli tilausvahvistus ei saavu Asiakkaan tilaustiedoissa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen kohtuullisen ajan kuluessa, Asiakkaan tulee olla yhteydessä osoitteeseen studio@laurasylvia.fi tilauksen varmistamiseksi.

Toimitusaika ja toimitus

Toimitusaika vaihtelee tuotteittain ja sesonkien mukaan, sillä kaikki tuotteet valmistetaan vasta tilauksesta. Verkkokaupassa on nähtävillä tuotekohtainen arvio toimitusajasta kullakin hetkellä. Toimitusaika kertoo vaaditun ajan tuotteen valmistamiseksi ja lähettämiseksi. Kuljetusliikkeen vaatima aika tuotteen toimittamiseksi vastaanottajalle ei sisälly verkkokaupassa arvioituun toimitusaikaan. Asiakkaan toiveiden mukaan suunnitellut ja valmistetut tuotteet vaativat enemmän aikaa ja toimituksesta sovitaan tällöin erikseen. 

Tuotteita voidaan toimittaa kaikkialle Suomeen poislukien Ahvenanmaa. Toimituskulu 10€ lisätään tilaukseen verkkokaupan kassalla.

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti postipakettina toimitusosoitteen mukaiseen postitoimipaikkaan tai -automaattiin ja Asiakkaalle lähetetään erillinen vahvistus toimituksesta. Mikäli Asiakas ei nouda toimitettua tuotetta ilmoitetussa määräajassa toimituspaikasta, Studio Laura Sylvialla on oikeus periä Asiakkaalta maksu, joka vastaa paketin palautumisesta aiheutuneita kustannuksia. Huomioithan että noutamatta jätetty paketti ei ole tilauksen peruutus! 

Mikäli lähetys ei saavu perille toimitusilmoituksesta huolimatta, Asiakkaan tulee olla yhteydessä kuljetusliikkeen edustajaan ja osoitteeseen studio@laurasylvia.fi ongelman selvittämiseksi.

Mikäli vastaanotettu lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, Asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä kuljetusyrityksen edustajaan ja tehdä tarvittava vahinkoilmoitus ja tämän jälkeen ottaa yhteyttä osoitteeseen studio@laurasylvia.fi.

Ylivoimainen este

Studio Laura Sylvia ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamasta toimituksen viivästymisestä tai muusta sopimusrikkomuksesta.

Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa verkkokaupassa tekemänsä tilaus viimeistään 14 päivän kuluessa tilatun tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeutta ei kuitenkaan ole, jos kyseessä on tuote, joka on valmistettu tai muunneltu Asiakkaan vaatimusten mukaisesti (kustomoitu tuote). 

Koska kyseessä on elintarvikekontaktiin tuleva erityistuote ja avattua pakettia ei voida palauttaa myyntikuntoon hygienia- ja terveyssyistä, peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli tuotepakkaus on avattu.

Mikäli Asiakas haluaa peruuttaa tilauksen, Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä osoitteeseen studio@laurasylvia.fi ja sopia tilauksen peruuttamisesta ja tuotteen palauttamisesta. Tuotteet palautetaan postitse ja Asiakas vastaa palauttamisesta aiheutuneista kustannuksista.

Studio Laura Sylvialla on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka, mikäli Asiakkaan laissa säädetty huolenpitovelvollisuus on laiminlyöty ja tuote on vaurioitunut, vaikka pakkausta ei olisi avattu. 

Studio Laura Sylvia hyvittää peruutettujen tuotteiden arvon käyttäen Asiakkaan käyttämää maksutapaa. Peruutettujen tuotteiden arvo hyvitetään asiakkaalle viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun Studio Laura Sylvia on vastaanottanut palautetut tuotteet. Studio Laura Sylvia voi pidättäytyä maksujen palautuksesta, kunnes on vastaanottanut peruutetun tuotteen.

Mikäli peruutus tehdään ennen toimituksen aloittamista ja koskee koko tilausta, Studio Laura Sylvia hyvittää tilauksen summan sisältäen toimituskulut 10€ viimeistään 14 päivän sisällä siitä, kun peruutuksesta on sovittu sähköpostitse osoitteessa studio@laurasylvia.fi.

Reklamaatiot

Studio Laura Sylvia vastaa tuotteiden virheistä kulloinkin voimassaolevan soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Mikäli tuotteessa tai toimituksessa havaitaan virhe, tulee Asiakkaan ottaa yhteyttä viipymättä osoitteeseen studio@laurasylvia.fi. Tuotteet, joista reklamoidaan, tulee säilyttää, kunnes reklamaatio on käsitelty, tai Studio Laura Sylvian pyynnöstä palauttaa.

Tuotteet valmistetaan käsityönä ja materiaalien ja valmistustapojen ominaisuuksiin kuuluu, että tuotteet eivät ole keskenään identtisiä ja värisävyt ja muodot saattavat poiketa verkkokaupassa esitetyistä kuvista ja vastaavien tuotteiden välillä. Tilatessaan tuotteen Asiakas hyväksyy, että tuotteelle ominaiset poikkeamat materiaaleissa, sävyissä ja muodoissa sekä pienet murtumat terälehdissä ja lehdissä ovat tuotteen hyväksyttävä ominaisuus. Asiakkaan tulee tarkastaa vastaanottamansa tuoteet viipymättä. Mikäli tuote ei vastaa Asiakkaan odotuksia, voi Asiakas käyttää peruuttamisoikeuttaan edellä esitetyn mukaisesti. 

Lehtien mahdollinen irtoaminen tukivarresta sekä lehtien/terälehtien murtuminen ovat mahdollisia tuotetta käsiteltäessä tuotteen materiaalista ja valmistustavasta johtuen etenkin mikäli ilmankosteus on alhainen. Tuotteiden käsittelyssä pitää noudattaa riittävää huolellisuutta. Mikäli tuotteen visuaalisuus kärsii vastaavasta ongelmasta huomattavasti, Asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä osoitteeseen studio@laurasylvia.fi mahdollisimman pian ongelman havaitsemisesta, jotta ongelma voidaan korjata joko korjaamalla tuote tai korvaamalla se uudella vastaavalla tuotteella.

Studio Laura Sylvia ei vastaa vahingosta, joka on aiheutunut siitä, että tuotetta on käytetty käyttöohjeiden vastaisesti tai muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseen tai mikäli tuotetta, joka on merkitty tuotetiedoissa ei syötäväksi, on syöty. Tukirakenteita sisältävä asetelma on pidettävä poissa lasten ulottuvilta, sillä tukirakenne sisältää osia, jotka voivat olla haitallisia hampaille ja muulle terveydelle. Studio Laura Sylvia ei myöskään vastaa vahingosta, joka on aiheutunut siitä, että tuote on päästänyt väriä. Elintarvikevärin irtoaminen etenkin kostuneesta tuotteesta on sille ominaista, ja se pitää huomioida tuotetta käsiteltäessä.

Studio Laura Sylvia haluaa Asiakkailleen iloisia ja onnellisia hetkiä tuotteidensa parissa ja ongelmatilanteet pyritään selvittämään ensisijaisesti yrityksen ja Asiakkaan välillä sopimalla. Halutessaan Asiakas voi kuitenkin viedä erimielisyyden myös kotipaikkansa käräjäoikeuden tai muun kuluttajariitoja käsittelevän elimen kuten kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Tässä tapauksessa suositeltavaa on että Asiakas on ensin yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

Viimeksi päivitetty 5.4.2019